Kans maken op een energiescan?

Geniet van de lente- ik doe mee..jij ook?

Ook van het lente zonnetje genieten? Dan moeten de ramen wel schoon zijn om de zon van binnen af ook te kunnen zien. Over ramen gesproken, hoe is het gesteld met uw raamwerk? Heeft u al HR++ glas? Niet alleen bespaart u zo energie, uw isolatiewaarde wordt ook beter. Veel woningen lekken onnodig energie, zoals via de ramen. De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis biedt hierbij mogelijkheden. En ook uw gemeentelijke duurzaamheidslening kan hierbij behulpzaam zijn. Deze lente bieden wij de kans om lekjes in uw gevels te ontdekken, via het maken van een gratis Energieprestatie Advies (EPA-advies). Een EPA-advies is gemiddeld € 600,- en wordt verricht door een speciale EPA-adviseur.

De adviseur komt dan bij u thuis om dit EPA-advies in uw woning uit te voeren. Daarbij volgt de EPA-adviseur de richtlijnen die volgens de branchevereniging zijn gesteld voor Corona-veilig werken. Wie gunt u een gratis EPA-advies?

Meedoen?
Iedere Flevolandse woningeigenaar maakt tot 1 juli kans op het winnen van een EPA-advies en kan zich hieronder aanmelden. Dit kan door het beantwoorden van de slogan “Mijn woning verdient een energiescan omdat …. “. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt van de winnende slogans.